vrijdag 28 februari 2020

Een wit hemd

Ik had Roger al een paar dagen geleden gevraagd de kleren, die hij zou dragen op het feest van de schoonouders van onze dochter, klaar te leggen.
Normaal gezien dragen wij niet echt kostuums en feestjurken maar ik weet dat Roger deze keer echt een pak aan moet.

Vandaag haalde hij eindelijk zijn enige (zwart) kostuum uit onze dressing, zijn enige stropdas (of heeft hij er twee? Ik weet het niet) en... een donkerblauw hemd. Een heel mooi hemd, dat eventueel nog zou passen op zijn zwarte pak, maar zeker niet bij die stropdas.

Ik vroeg hem of hij geen wit hemd had. Dat bleek niet het geval (maar wat droeg hij dan op de eerste communie van Elena?)
Ik ging zelf kijken in de dressing, vond wel een wit hemd... maar dat bleek niet echt proper, hoewel duidelijk gewassen (ik had er blijkbaar enkele vlekken niet uit gekregen).

'Kom, we gaan een wit hemd kopen in de C&A van Borgworm,' besloot ik.
Ik denk dat het vriendin Liliane was die me vertelde over die winkel.

Bij C&A vonden we meteen een niet te duur wit hemd voor Roger (het heeft geen zin een duurder hemd te kopen: hij draagt zoiets toch bijna nooit).

En... heel even was ik jaloers: ik zag daar ook mooie jurken voor geen geld! Ik besloot onlangs op dat feest een meer dan tien jaar oude jurk te dragen om geld te besparen... en nu zijn we verplicht voor Roger een nieuw hemd te kopen! Hoewel, een jurk zou wel nog iets duurder zijn geweest dan dat witte hemd!

En dat werd onze enige beweging vandaag, want weer kregen we bijna de hele dag regen en windvlagen die me, langs de kieren achter mijn schrijftafel, koude rillingen bezorgen.

Deze avond samen met Roger gekeken naar het vervolg van die enquête (ik heb de titel weer niet onthouden) en het werd boeiender!

1 opmerking:

  1. Strange "water hack" burns 2 lbs in your sleep

    More than 160k women and men are hacking their diet with a simple and SECRET "liquids hack" to burn 2 lbs each and every night in their sleep.

    It's very easy and it works all the time.

    This is how you can do it yourself:

    1) Go grab a glass and fill it up half glass

    2) And then do this amazing hack

    and be 2 lbs skinnier the very next day!

    BeantwoordenVerwijderen