zaterdag 8 februari 2020

Morgen geen wandeling!

Nadat Roger en ik vandaag de werkkamer onder handen hadden genomen (elk zijn kant - en dat levert al veel gymnastiek op, zo vol staat die kamer) en na een snel bezoek aan Action besloten we nog eens te wandelen in Borgloon.

Net geen uur hebben we daar rondgelopen. Van het centrum daalden we via de Stationsstraat tot aan de stroopfabriek.
Onderweg kwamen we het onlangs voor een deel afgebrande gebouw tegen waar, als ik me goed herinner, een interieurwinkel gevestigd was (we zijn er nooit binnen gegaan).

Aan de stroopfabriek draaiden we rechts een straat in waarvan de naam mij ontsnapt, een straat met heel saaie huizen. Na een poosje klimmen, wandelden we een nieuwe wijk in, in de hoop daarlangs een kortere weg naar het centrum te vinden maar helaas moesten we op onze stappen terugkeren: die straat liep dood.

Uiteindelijk klommen we ook naar het centrum terug via de Stationsstraat. Weer kwamen we voorbij dat half afgebrande huis: wat moet het vreselijk zijn iets dergelijks mee te maken!

Eigen foto
Hoewel onze gewrichten weer voelden dat we te weinig bewegen de laatste tijd hadden we genoten van onze wandeling. 'Zodra het minder regent* moeten we toch opnieuw elke dag wat stappen', zei ik tegen Roger.

En dan herinnerden we ons dat er voor morgen een serieuze storm wordt voorspeld. Van wandelen zal er dus weer niets komen!

Roger en ik maken ons wel een beetje zorgen: als de storm "Ciara" even hevig wordt als aangekondigd, bestaat er weer een kans dat er een tak afwaait van een boom uit de wei!

* vandaag wandelden we weer tussen twee regenbuien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten