maandag 24 februari 2020

Twijfels

Terwijl ik vandaag de bibliotheek onder handen nam, de wasmachine nog eens liet werken, de was te drogen hing, kookte, afwaste en de keuken even dweilde, dacht ik na over al die documenten die ik gisteren heb teruggevonden.

Beter dan ze elk apart in een insteekhoes op te bergen, zou ik ze scannen, besloot ik. Alleen... onze scanner is verbonden met de pc van Roger en dan moet ik weer aan hem vragen of hij zich daarmee wil bezighouden terwijl hij zoveel andere zaken te doen heeft.

Nee, weer geen wandeling. Veel wind nog steeds... maar vooral, tegen dat ik klaar was met die huishoudtaken, belde Hendrik bijna een uur met Roger, in verband met een gordijn dat hij wilde ophangen. Als Roger, zoals ik, de gewoonte had rond te lopen tijdens het telefoneren, had hij vanzelf voldoende beweging gekregen... maar Roger doet dat niet.

Terwijl ik dit schrijf, voel ik nog steeds een koude tocht achter mij bij elke windstoot!

O ja, nog steeds geen nieuws van de aannemer! Gelukkig zijn er op het eerste gezicht niet meer dakpannen of golfplaten weggevlogen gisteren!

1 opmerking:

  1. If you're attempting to lose weight then you absolutely have to get on this totally brand new custom keto diet.

    To create this keto diet service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional chefs united to provide keto meal plans that are useful, decent, economically-efficient, and fun.

    Since their grand opening in early 2019, 1000's of individuals have already completely transformed their body and health with the benefits a good keto diet can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto diet.

    BeantwoordenVerwijderen