zaterdag 16 oktober 2021

Enthousiaste Elena

Een telefoongesprek met dochterlief vandaag, onder andere om het een en ander te bespreken tegen dat de kindjes even komen logeren. Ik kreeg ook Elena aan de lijn (Matthias en Eva waren buiten aan het spelen) en die klonk ongelooflijk enthousiast over haar verblijf aan zee met de klas! Ze zal heel veel te vertellen hebben als ze hier is!

Voor de rest werd het een heel rustige dag met een kort bezoek aan Rogers nicht Jeannine Leduc (waar ik me weer liet verleiden door een stukje taart). 

Wat mijn dagelijkse lectuur betreft, valt er wel iets bijzonders te melden. Ik vond, tijdens het opruimen, in de salon, bij spullen van Roger, het boek "De acht bergen" van Paolo Cognetti. Ik herinnerde me dat onze dochter hem dat boek een poosje geleden had geleend, dat hij er even in was beginnen lezen maar het dan weer had neergelegd en... ik begon er zelf in te lezen. Wel, ik vind het heel goed, boeiend en inspirerend qua inhoud en heel goed geschreven (en vertaald). Je krijgt dat boek dus nog niet meteen terug, dochterlief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten