zaterdag 11 augustus 2018

Verhuizen

Debby en Hendrik gaan samenwonen.

Vandaag stonden Roger en ik veel vroeger op dan gewoonlijk om via die vreselijke E313 naar het Antwerpse te rijden. Twee uur deden we erover.
Daarna volgde voor mij het bestijgen van die trap van Hendrik, waar ik zo'n erge hoogtevrees op heb.
Gelukkig moest ik niet, zoals Roger en enkele vrienden van Hendrik, daarna de trap geregeld op en af. Ik bleef boven en deed eigenlijk niet veel meer dan praten met een vriend van Hendrik als die toevallig in de buurt was en drank uitdelen

De anderen zorgden voor het brengen van spullen naar de auto, waarna Roger en Hendrik drie keer naar het containerpark reden.
Ondertussen kwam er een eerste lading van Debby's spullen aan, gebracht door vrienden van haar. Er was veel verkeer in Antwerpen en de ritten gingen dus vrij traag.
Nog iets later kwamen Debby, haar ouders, haar  broer en een tweede lading spullen aan, waaronder een hele zak knuffels voor ons, afijn, voor onze kleinkinderen (maar ik hou ze hier, hoor, dochterlief en schoonzoon!).

Eigen foto
De rest van de verhuizing volgt morgen maar dan zijn er andere helpers.

We hadden vaag gedacht deze avond nog naar Nany te gaan maar Debby en Hendrik wilden ons trakteren en dat deden ze in twee heel gezellige cafés. We bleven er, bij voor mij  twee glazen wijn en voor Roger koffie, en heel veel heel lekkere hapjes, gezellig praten, met onder andere heel lieve en interessante vrienden van Hendrik... en ineens was het 21:30 uur. Gelukkig had ik Nany niet op de hoogte gebracht van ons eventueel bezoek.

Roger en ik reden terug naar Haspengouw. Ik moest immers nog voor een vertaling zorgen die was aangekomen terwijl we bij Hendrik waren.

Ik vermoed dat Debby en Hendrik op dit moment nog steeds aan het genieten zijn van tapas en boeiende conversaties.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten