vrijdag 10 augustus 2018

Dag bijna volledig in functie van morgen

Weer heb ik niet schoongemaakt (wel een beetje opgeruimd). We hebben wel veel rondgereden en in winkels rondgelopen om lege dozen te vinden voor morgen. Waarvoor die moeten dienen, vertel ik later.

Hoewel we dus niet echt veel gewerkt hebben vandaag (wat het avondeten betreft - je weet wel, we zouden improviseren, had Roger voorgesteld - werd het, na een groentesoep, maatjes met een sla van spitskool, komkommer en tomaten) vond ik zelfs geen tijd om nog eens naar Nany te bellen.

Ongelooflijk hoe snel een dag vol zit met verplichtingen die je wel of niet jezelf oplegt.
Even lezen over de overstromingen in de Ardeche, even enkele korte maar belangrijke mails beantwoorden, onder andere over de afspraken voor morgen (en weten jullie wat ik ook vernam? Dat ik  binnenkort weer een boek cadeau krijg, deze keer van Luis Ruiz! Ik kijk daar echt naar uit!), tussendoor een beetje was sorteren, een wasmachine aan de gang zetten, was te drogen hangen, nagaan of alles oké is met mijn "grote broer" Nononc (jawel, alles lijkt in orde, las ik op de blog van Françoise), afijn, ik heb het gevoel dat ik niets heb gedaan en toch was ik moe deze avond.

Ik wilde even ontspannen en viel, nadat ik eerst weer keek naar die vloggers met hun caravan, op deze vlogger die in Japan woont. Boeiend, niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten