donderdag 7 februari 2019

Heemkunde Groot Heers en Limburgse monografieën

Na een vrij rustige dag (en weer iets lekkers in elkaar geflanst te hebben voor het avondmaal: met een restje gekookte gierst van gisteren, kikkererwtenmeel, curry en kurkuma bereidde ik hartige in olijfolie gebakken "koekjes" die ik serveerde met tilapia en spruitjes), gingen we naar de algemene vergadering van Heemkunde Groot Heers. We waren slechts met 11 leden!

Eigen foto

Roger lichtte de stand van onze rekening toe, Ludo D. werd aangesteld als nieuwe secretaris (en het deed raar Tony en Martine niet aanwezig te zien - nu was ik trouwens de enige vrouw). Daarna bekeken we foto's van de activiteiten van vorig jaar en besefte ik pas hoe zelden we eraan hadden kunnen deelnemen wegens andere verplichtingen!

Tijdens de pauze proefden we van de wafels gebakken door de echtgenote van voorzitter Michel en dronken we koffie of thee waar Ludo had voor gezorgd.
Weer viel me op dat van al die mannen enkel Ludo dacht aan de afwas na de vergadering (ik heb hem wel geholpen).

Ondertussen kreeg ik een mail van Jan Gerits. Of ik nog een paar zaken wilden wijzigen aan de jongste monografie. Daar heb ik de rest van de avond aan besteed: geen lectuur en geen "Wallander" dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten