maandag 25 februari 2019

Rustige maandag

Geen wandeling vandaag: we deden onze wekelijkse uitgebreide boodschappen. Ik vermoed dat Roger zo voldoende beweging kreeg (we doen verschillende winkels aan). Het was wel echt lenteweer: tot 17°C!

Daarna wilde Roger de tuin "opruimen". We hebben vorig jaar immers niets gedaan met onze kweeperen en konden er blijkbaar zelfs niemand mee plezieren, dus lag de tuin de hele winter bezaaid met afgevallen kweeperen. Ik heb geholpen... maar amai (zeggen ze in Antwerpen) mijn rug! Wat heeft die afgezien van dat constante bukken en weer recht komen (Roger heeft trouwens hetzelfde probleem: oud worden!).

Deze avond nog eens naar een aflevering van Wallander gekeken nadat ik het voorwoord voor de volgende Oostland had nagelezen (geschreven door Valere Gijbels, dat nieuwe KVLS-lid dat ik ontmoet heb in december vorig jaar; de tekst vond ik deze keer perfect).

Die "Wallander-serie" vind ik echt heel goed Ik krijg er zelfs zin door om toch eens naar Zweden te reizen...

Maar... Roger had me gewaarschuwd: 'Ze zijn daar ongelooflijk politiek correct!'
En inderdaad, af en toe rol ik met mijn ogen bij bepaalde opmerkingen van personages: ze passen duidelijk op om niet "tegendraads" te zijn!

Ik wilde vandaag eigenlijk bellen naar mijn moeder Nany... maar uiteindelijk was onze "rustige" dag zo druk dat ik er geen tijd voor vond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten