vrijdag 22 februari 2019

Ziekenbezoek

Vandaag vonden we eindelijk nog eens voldoende tijd voor een bezoekje aan onze "familiezieke". Eindelijk, want het was weer heel lang geleden. Het probleem (dat eigenlijk geldt voor al onze afspraken: vandaag bijvoorbeeld probeerde Roger af te spreken met vriend Karel en stelden ze vast dat het niet mogelijk zal zijn voor april) is dat we allemaal zo ver van elkaar wonen. Meer dan anderhalf uur  heen en terug rijden is het naar "onze" zieke.

Onze zieke leek heel blij ons te zien maar communicatie was weer enkel mogelijk via gezichtsuitdrukking en aanrakingen. Hoewel, ze zei toch twee woorden meer dan de vorige keer...
We bleven er iets langer dan anderhalf uur (haar echtgenoot kwam er ook aan en we wisselden wat nieuwtjes uit). En daarmee was onze middag weer gevuld!

Nadat we thuis (in het terugkeren deden we er iets meer dan drie kwartier over: zo'n druk verkeer) zuurkool hadden gegeten, ik enkele mails had beantwoord, en na nog een uurtje lectuur op papier voor mij, keken Roger en ik nog naar een aflevering van Wallander.
Gisteren vernam Rogers van zijn zus dat die serie net nu heruitgezonden wordt op tv! Dat wist ik niet (maar dat is dan ook niet echt verwonderlijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten