maandag 18 februari 2019

Natuurgebied in Mechelen-Bovelingen

Nog steeds is het prachtig voorjaarsweer. We maakten dus tijd voor eindelijk nog eens een lange wandeling in het natuurgebied in Mechelen-Bovelingen.

Wat heb ik daarvan genoten! Het terrein is heel drassig maar het is er zo rustgevend stil (hoewel: soms hoor je zelfs daar nog hinderlijke flarden van ver verkeerslawaai).



Eigen foto's
Na de wandeling was het hoogtijd om te beginnen koken en ondertussen zorgde Roger voor nieuw speltbrood: hij was dat gisteren vergeten te bakken, we zaten praktisch zonder brood en dus heb ik er vandaag helemaal geen gegeten (ik eet over het algemeen dan ook slechts één à twee sneetjes brood per dag).

En... eigenlijk heb ik dat niet gemist, honger heb ik al evenmin gehad. Het is duidelijk: brood eet ik tegenwoordig vooral omdat ik het lekker vind. Dat geldt dan voor het speltbrood van Roger, want, eerlijk gezegd, ander brood vind ik zelden nog lekker.

Deze avond, nadat ik een paar mails had beantwoord, nog gezellig samen gekeken naar een aflevering van Wallander. En nu ga ik nog een paar bladzijden uit mijn vroegere dagboeken overtypen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten