zondag 1 januari 2012

Nieuwe website van de KVLS

Enkele maanden geleden gaf de webmaster van de KVLS zijn ontslag: ‘En of we zo snel mogelijk een andere webmaster konden zoeken en vinden’.

Ik had bij Google een vrij gemakkelijke manier gevonden om een website op te bouwen, en toen ik op de vorige bestuursvergadering daarover vertelde aan onze voorzitter Edith, dacht zij eerst aan mij om de klus te klaren. Ik twijfelde even (zulke uitdagingen spreken me wel aan) maar besefte dat ik het nu al soms veel te druk heb en weigerde. Toen dacht ze aan Roger. Ik vond dat geen goed idee… Omdat ik wist dat Roger zich daarin zou vastbijten, en ik dus nog langer zou moeten wachten op de afwerking van sommige kamers in dit huis.

Maar eerlijk als ik ben, vertelde ik bij mijn thuiskomst (ik was met Boudewijn naar de vergadering gereden) aan Roger dat aan hem was gedacht om die site te maken. En wat ik wist dat zou gebeuren, gebeurde. Hij begon eraan!

Het bleek niet zo gemakkelijk als ik dacht, want Roger – die toch ver van dom is – heeft nogal wat moeten proberen en zoeken. Maar uiteindelijk mag de site (nog steeds in opbouw, maar alle websites zijn volgens mij per definitie constant in opbouw, of niet?) al bekeken worden.

Persoonlijk vind ik deze site van de KVLS zelfs beter opgebouwd dan de vorige (voor zover die nog bestaat als jullie op deze laatste link  klikken, want die vorige website gaat binnenkort verdwijnen).

De nieuwe website was wat ik gisteren nog geheim wilde houden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten