maandag 9 maart 2020

5G

Ik las vandaag terloops (en ik weet niet meer waar, vermits het echt terloops tussen andere - huishoudelijke - bezigheden door gebeurde: we krijgen morgen immers belangrijk bezoek!) dat de streken die tot nu het hardst getroffen worden door dat coronavirus toevallig ook de streken zijn waar 5G al werd geïntroduceerd.

Vraag me niet om uit te leggen wat 5G is (al weet ik natuurlijk wel dat het over straling gaat), want eigenlijk begrijp ik er niets van.
Zoals ik al vaak zei, een gevolg van het Latijn-Grieks onderwijs dat ik verplicht werd te volgen, waardoor ik echt te weinig begrijp van wetenschap.

Ik lees echter vaak dat er gevaren verbonden zijn aan die 5G (en ik begrijp de uitleg telkens maar half: heel frustrerend!)

Omdat ik vandaag weer die bewering ergens tegenkwam, googelde ik zopas even naar een Franse uitleg over 5G. Tja, als ik moet lezen over zaken die ik maar half begrijp, is Frans voor mij nog steeds het gemakkelijkst. Ik viel op dit.

Nu even kijken of ik daar meer van begrijp! O ja, als het jullie interesseert: je weet dat er vertaaltools bestaan hé!

3 opmerkingen:

  1. Ik begreep weer heel weinig van dat artikel waar ik een link naar plaatste maar ik begreep wel dat men nog niet met zekerheid weet of 5G schadelijk is of niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen