maandag 6 april 2020

Sociaal contact

Dat hebben we vrij weinig deze dagen. We telefoneren niet zo gauw naar onze familieleden of vrienden. Mailen doe ik dan wel vaker maar niet iedereen schrijft graag terug. Wel denk ik veel aan al die mensen!

Gisteren, na het over en weer mailen met Zeger, belde Hendrik nog even. Zo maar. En vandaag toch weer naar Nany gebeld die een paar uur van het schitterende weer had genoten in de binnentuin van het rusthuis.
Ook een telefoontje gekregen van straatgenote V.  Ze is onlangs voor de tweede keer overgrootmoeder geworden!

Van Elie Missotten vernomen dat we waarschijnlijk twee nieuwe leden mogen verwelkomen in de werkgroep Wereldoorlog I-II. Ik vraag me echter af wanneer we eindelijk verder zullen kunnen werken.

Het was zalig lenteweer vandaag en toch hebben we geen wandeling gemaakt. Roger besloot immers even (dat werd meer dan een uur) in de tuin te werken. Hij heeft dus zijn beweging gekregen en dan is het goed voor mij!


Voor het avondeten had ik een rest linzensoep en groentesoep voorzien, gevolgd door gewokte groenten met zalm. Ik had de groenten al klaargemaakt maar helaas, na de twee kliekjes hadden we geen honger meer. Niet erg, de groenten en de zalm zijn dan voor morgen, voorafgegaan door knolseldersoep met noten.

Eigen foto's
Deze avond laat naar de laatste aflevering van "Eigen kweek" gekeken en genoten! Eigenlijk geniet ik wel van deze dagen: ik heb soms echt een vakantiegevoel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten