donderdag 31 januari 2019

Talen

Nee, ik ben nog niet slapen. Roger liet me immers naar dit kijken en ik vond het fascinerend.

Had ik dat maar ontdekt toen ik wilde schrijven over mijn perikelen met Frans en Nederlands. Ik herinner me dat ik mijn" boek" - dat er nooit is gekomen -  "Onze Lieve Heer begrijpt geen Vlaams" wilde betitelen. Maar... ik merkte toen wel dat er weinig mensen die specifieke posten op deze blog lazen... dus gaf ik het op: mijn schrijfsels van toen leken toch bijna niemand te interesseren.

Deze avond echter, vlak voor het slapengaan, stuurt Roger me iets door dat ik had kunnen gebruiken in dat onuitgegeven "boek" van mij!

Maar kom, dat boek komt er toch nooit. En ik heb weer veel bijgeleerd!
En die linguïst is veel sterker dan ik: hij heeft het vaak over fonetiek en dat was niet mijn sterkste vak!

5 opmerkingen:

  1. Er lijkt toch iets mis met die link hoor. Verwijst volgens mij naar iets in je mail. In elk geval: het werkt niet. (https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwBVWJSKfLzLZDjSKpWqxnpKWxC?projector=1)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en toch vond ik wat ik van dat "boek" gelezen had heel goed. spijtig dat het er niet van komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt? Tof! Zal ik dan dat boek voor jou alleen verder schrijven? Maar... in feite staat alles in dat dagboek van mij dat ik nu aan het overtypen ben (dat niet bestaande boek was immers daarop gebaseerd -oei, dat is weer een Frans woord zeker?)

      Als je bent wie ik denk dat je bent, heb je later al mijn dagboeken. Als ik me vergis (maar ik denk het niet), geef dan een seintje!

      Verwijderen