woensdag 7 november 2018

Dagje vrij

Dat wil zeggen, bijna vrij, want we gingen op de "groten" passen.
We haalden ze af van school en weer kregen Matthias en Eva bijna geen kans over hun dag te vertellen: Elena was onderweg constant aan het woord.

Na het middageten ging ze spelen met buurmeisje Anna en toen konden haar broer en zus volop over hun eigen avonturen vertellen.

Matthias werkte lang aan een nieuwe mijter, Eva puzzelde (samen met Roger) en toen Roger even op bezoek ging bij zijn zus speelden we samen (met Elena die was teruggekomen) een piratenspel.

Elena was bezig geweest een verhaal te schrijven over een gestolen ring en las ons dat voor. Eva wilde ook lezen, nam een "grote mensenboek", bladerde erin en vertelde tegen zichzelf en Matthias een zelfverzonnen verhaal.

Rond 17 uur, kort nadat Roger was teruggekomen, hielp ik dochterlief (die ondertussen was thuisgekomen) het avondmaal klaar te maken. En na die maaltijd speelden dochterlief, Matthias, Elena en ik nog even een kaartspel: "1000 kilometer".

Eigenlijk was ik vandaag ook van plan geweest met de kindjes naar twee begraafplaatsen in het Leuvense te gaan maar het heeft bijna de hele middag geregend.





Eigen foto's

Roger en ik zijn terug thuis sinds 21 uur. Eerst wilde ik nog een uurtje verder werken aan de vertaling maar ik heb het niet gedaan. Ik denk dat het beter is morgen met een frisse kop weer aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten