donderdag 29 november 2018

Een doodgewone dag, hoewel...

Een dag zoals alle andere vandaag: huishouden (dat houdt immers nooit op!😞), een wandeling (in Gors-Opleeuw en het was koud!), een telefoongesprek met Nany, koken, wassen, een uurtje lectuur, mails beantwoorden, vroegere dagboeken overtypen.

Ondertussen bleef ik denken aan onze overledenen (en uiteraard het vaakst aan Nononc, vooral omdat ik zulke "broederlijke band" had met die oom van mij).

Deze avond, vrij laat, nadat ik als laatste taak weer enkele dagen uit mijn vroegere dagboeken had overgetypt, zocht ik naar een korte ontspanning voor het slapengaan. Ik ging naar YouTube en het eerste wat mij werd voorgesteld was dit.

Eerst wilde ik iets anders zoeken (ik krijg tegenwoordig zoveel van dat soort interviews voorgesteld) maar uiteindelijk keek ik wel... en ik raad het jullie (en zeker mijn zus en tante Françoise) ook aan!

Het gaat weer over een "bijna doodervaring" en het is boeiend... en lijkt een heel klein beetje op de enkele "mystieke" ervaringen die ik heb gehad. Kijk zelf maar! Oei, ik besef ineens dat het weer in  het Frans is. Sorry!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten