maandag 19 november 2018

Over kleren kopen

Onlangs wilde Roger voor mij een kledingstuk kopen. Ik antwoordde hem dat ik voorlopig niets nodig heb maar dat hij zich misschien moet voorbereiden op het kopen van een nogal dure outfit voor mij ter gelegenheid van Elena's eerste communie in mei volgend jaar.

Vandaag was ik kleren aan het sorteren voor de wasmachine (ik heb dus toch wat meer gedaan in het huishouden dan wat ik daarstraks beweerde) en bedacht ik ineens dat ik eigenlijk echt nog spullen genoeg heb die kunnen dienen voor op een feest.

Een rok moet ik dan zeker niet meer dragen, heb ik al vastgesteld op het doopsel van Matthias: mijn panty's  gingen toen al in de kerk stuk omdat Elena erin bleef haken met de gesp van haar schoen (daarom draag ik sindsdien bij voorkeur een pantalon op familiefeestjes).

Dus zal ik in mei 2019 best opteren voor een beetje geklede lange broek, en zo heb ik er een paar. Daarbij een zwierige chemisier en een zwart (nep-)lederen vest: dat  zal wel feestelijk genoeg zijn zeker? Waarom dan nieuwe kleren kopen?
Voor het shopplezier? Mij geeft dat soort shoppen helemaal geen plezier!

En, lieve Roger, dat is weer zoveel geld uitgespaard: krijg ik dan misschien in ruil binnenkort enkele boeken cadeau? 😏

Geen opmerkingen:

Een reactie posten