dinsdag 16 juli 2019

Spiritualiteit

Ik had, na een vrij drukke dag, nog een paar mails moeten beantwoorden, maar ik vond er de tijd niet voor: sorry, vrienden!
Dat maakt volgens mij het  verschil uit tussen "chatten" en "mailen" (kindjes, zeg me als ik me vergis). Op een mail hoef je niet meteen te antwoorden, een chatbericht veronderstelt dat je vrij snel zult antwoorden.

Het was, ondanks alles, weer een vrij drukke dag (huishouden, vertaling, koken - o ja, ik maakte linzensoep klaar maar deze keer, op aanraden van Roger, zonder aardappelen... en we vonden ze op die manier nog veel lekkerder dan anders - en een paar telefoontjes, onder andere met Nany die weer van haar leven ging genieten deze middag en morgen, en met Hendrik, maar daarover later meer) maar zopas vond ik nog de tijd om online te kijken naar een uitzending over nonnen en monniken.

Die uitzending duurt iets meer dan 2 uur en is in het Frans. Dus... klik maar niet op de link als je denkt dat je het niet zult begrijpen en/of appreciëren!
Ikzelf heb er echt van genoten, want... het kloosterleven heeft me altijd al aangetrokken, om dezelfde reden als de meeste kloosterlingen die optraden in dat programma.

Alleen jammer dat je in een klooster niet mag roken, en, veronderstel ik, ook niet mag "dampen"!😅

Geen opmerkingen:

Een reactie posten