zondag 28 juli 2019

Spiritualiteit

Nee, het lijkt niet in orde, ons probleem met de koelkast! Dan is het maar zo en ik zal nog maar minder vaak naar de kapper gaan... (Grapje uiteraard, want ik ga bijna nooit!)

Terwijl we nog opbleven tot het opnieuw in gang zetten van het toestel, keek ik onder andere nog naar dit.
Ik heb het vroeger nog gehad over die Stephane Alix en zijn "test" maar ik weet niet meer welke titel ik aan die post gaf.

Toen ik dit interview met een aantal mediums bekeek, viel me op dat het erop neerkomt dat het rationele, cartesiaanse en het materialisme enkel aan deze kant van het leven zouden belangrijk zijn.

Eigenlijk zoals ikzelf altijd al dacht en schreef, ik denk in "In de schaduw van de moerbeiboom" (eigen schrijfsel dat waarschijnlijk nergens meer te vinden is wegens failliet van de uitgever). Ik dacht en denk dat we hier beneden die "logica" nodig hebben om te overleven... maar dat het helemaal anders is aan de "overkant".

Zus Bie en vriendin-tante Françoise, ik raad jullie aan, als jullie deze post lezen, even te klikken op de tweede link hierboven (dit dus). Het zal jullie goed doen en wat je krijgt te zien duurt niet heel lang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten