donderdag 25 juli 2024

Naar Den Teluur

Iets over 12 uur belde Hendrik me dat we hem en Debby mochten komen afhalen in Voeren. Daar reden we dus naartoe. De "kinderen" hadden genoten van hun wandelingen en hun verblijf en wilden ons nog graag trakteren op restaurant voor ze terug naar het Antwerpse zouden sporen. En misschien onderweg nog eerst een terrasje doen om te genieten van het mooie zomerweer.

Ik kreeg het (volgens mij uitstekende) idee "Den Teluur" in Sint-Truiden voor te stellen. Iedereen ging daarmee akkoord en we dronken er dus eerst een biertje op het terras om daarna een eenvoudig maar lekker (en copieus) menu te bestellen. 



Het was er echt oergezellig (ik zei zelfs tegen Roger dat we dat wat vaker gewoon onder ons tweetjes moesten doen). We praatten dan ook nog vrij lang na alvorens Hendrik en Debby naar het station te brengen.

Hendrik vertelde me onder andere dat ChatGPT nu in staat is handgeschreven tekst om te zetten in getypte tekst en na onze thuiskomst wilde ik dat meteen proberen (wat een tijdswinst zou dat immers betekenen voor het overtikken van mijn vroegere dagboeken!). Ik maakte dus een foto van een bladzijde eigen schrijfsel en liet die bewerken. Het resultaat was echt niet denderend, dus voorlopig kan ik die functie nog niet gebruiken. Binnen een paar maanden opnieuw proberen misschien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten